Energetische TherapieFonoforesePersoonlijke groeiStay Healthy

Corona Update

De start van 2020 is woelig, ongekend en beangstigend. We staan met z’n allen voor nieuwe uitdagingen waar we samen doorheen zullen moeten gaan. Sociale isolatie is daar 1 van.
Dit kan voor velen onder ons best beangstigend zijn. We worden veel meer dan ooit, gedwongen, met ons Zelf geconfronteerd.
Dat is voor velen onder ons nieuw en vraagt daarom wat extra aandacht.

Graag wil ik jullie laten weten dat mijn praktijk 10ways.choose1, een praktijk voor holistische natuurgeneeskunde, open blijft.
Er heerst namelijk toenemende angst en onrust onder de bevolking. Emoties, burn-out, depressie, e.d. verdwijnen niet door binnen te blijven en de nodige hygiënische maatregelen toe te passen, integendeel

Daarom wil ik jullie blijven ondersteunen waar nodig. Continuïteit van therapie is namelijk aangewezen om de gunstige effecten ervan te optimaliseren.

Vrouw met Soefi Hart in haar handen dat kunstzinnig uitstraalt door haar gehele aura.

Onze overheid adviseert (nog) niet om praktijken te sluiten, behalve in het weekend. En er kunnen enkel nog behandelingen op afspraak gegeven worden. Toch is het belangrijk om de nodige voorzorgsmaatregelen in acht te nemen. Daarom wil ik jullie via deze weg, graag informeren hoe ik vanaf nu te werk zal gaan.
Mag ik jullie vragen om bij ziekte thuis te blijven en een behandeling op afstand te overwegen.
Ben je niet ziek, dan ben je van harte welkom in mijn praktijk. Ik zorg daar voor een veilige omgeving voor jou, door deurklinken, stemvorken, hoeslaken, kussenovertrekken en dekens te ontsmetten of vernieuwen na elke sessie. We starten ook elke sessie door samen onze handen te ontsmetten met een handgel. We geven elkaar geen hand bij het binnen/buiten gaan. Zo kunnen we met een gerust hart en ontspannen geest van start gaan.

Voor zij die opteren voor een behandeling op afstand maar daar nog niet vertrouwd mee zijn, geef ik graag een woordje uitleg.

Bij behandelingen op afstand werken we met energie. Deze energie is altijd en overal aanwezig. Zonder energie is er geen leven mogelijk. Ons denken, ons voelen speelt zich af op energetisch niveau, we voelen elkaar aan, we zitten met ons hoofd in de wolken.
De energie waar ik het hierover heb wordt ook wel Kosmische of Universele energie genoemd. Het is de bron van alles wat was, is en zal zijn. Alles wat was, is en zal zijn is ontstaan vanuit deze energie. Het verbindt dus alles en iedereen met elkaar.
Het is vanuit deze verbinding dat behandelingen op afstand mogelijk zijn. Vanuit ons Hogere Zelf, onze Ziel, maken we een energetische verbinding met elkaar en ontstaat er een proces van energetische uitwisseling. Dit maakt dat er healing op afstand kan plaatsvinden.

Wil je graag weten welke Healingen ik jou vanop afstand kan geven, kijk dan snel even op mijn website.

Tot slot wil ik jullie allen nog een goede gezondheid toewensen.
Samen komen we hier sterker uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *