ENERGETISCHE THERAPIE

"Ont-moet je-Zelf"

MAMA10

Bij energetische therapie draait alles uiteraard om energie!   Maar wat is nu eigenlijk ‘energie’?

In feite is het heel simpel.   Alles is energie, er is niets wat kan bestaan zonder energie!  
Alles ontstaat, bestaat en blijft bestaan op basis van trillingen.   Deze trillingen noemen we energie.   Wanneer de trilling en dus ook de energie uitdooft of verandert, verandert of stopt ook het bestaan van het voorwerp of levend wezen dat met die energie verbonden is/was.

Voor onze menselijke mind is dit moeilijk te bevatten.   Daarom even enkele voorbeelden:
Onze gedachten zijn energie.   We denken niet door cijfertjes en lettertjes te typen in onze hersenen, nee, dat vindt plaats op energetisch niveau, ergens in ‘de Cloud’.
Sociale relaties vinden ook plaats op energetisch niveau.   ‘We voelen elkaar aan’, ‘we zitten op dezelfde golflengte’, ‘we hadden er een akelig gevoel bij’, … Al deze gevoelens staan nergens geschreven of worden ons niet in een doosje aangereikt, nee, we nemen ze waar op energetisch niveau.

Om energetisch gezond te blijven of te worden is het belangrijk om je energetisch systeem, ook wel je aura genoemd, schoon te maken en te onderhouden.

Dat is waar energetische therapie je mee kan helpen.

Door je levensjaren heen, kom je onvermijdelijk in contact met energie van anderen.   Wanneer je niet sterk genoeg in je eigen energieveld staat, kan het zijn dat deze ‘vreemde’ energieën zich met jou energie gaan vermengen en gaan ‘aanhaken’.   Hierdoor raken jou lichaam, geest en Ziel uit balans.
Wanneer je je hier niet bewust van bent, loop je vaak rond met volgende klachten zonder dat daar een duidelijke oorzaak voor gevonden kan worden:

 • stemmingswisselingen
 • je niet goed in je vel voelen
 • gebrek aan energie
 • een drukkend gevoel op je voorhoofd
 • Nekpijn t.h.v. je schedelrand
 • pijn tussen je schouderbladen
 • een leeg gevoel
 • duizeligheid

Tijdens een sessie energetische therapie geef ik je een energetische healing.   Dit betekend dat ik me verbind met de Bron van energie, ook wel Kosmische energie genoemd, en jou Hogere Zelf.
Afhankelijk van je vraag en je klachten kiezen we samen een healing methode die het best bij je past.
Tijdens de healing komen de meeste mensen in een diepe ontspanning.   Je hoeft zelf niets te doen, je laat gewoon gebeuren wat mag gebeuren op dat moment.   Vaak komt er tijdens de sessie een moment van loslaten van energie die niet (meer) bij je past.   Hierdoor:

 • Breng je jou lichaam, geest en Ziel weer in balans.
 • Kom je meer en meer in je eigen energieveld te staan.
 • Voel je je beter in je vel.
 • Heb je je leven meer en meer in eigen handen.
 • Ga je meer leven vanuit je natuur, je eigen zijn, je Zielekern.


Wil jij graag je energetischveld reinigen, zodat je meer balans kan ervaren in je leven?   Heb je last van vage klachten waar geen duidelijke oorzaak voor gevonden kan worden?   Wil je graag datgene loslaten wat je blokkeert om verder te gaan in je leven?

Dan wil ik je daar graag in ondersteunen met energetische therapie.

Klinkt dit als ‘dit is wat ik zoek!’.   Neem dan even een kijkje hieronder om kennis te maken met de methoden waarmee ik werk.

Ik wens je van harte alvast heel veel succes in de zoektocht naar je-Zelf!

Christus

Healing

Engelen

Healing

Planeten

Healing

Heilige

Geometrie