LIFE COACHING

"When 'I' is replaced by 'we' even illness becomes wellness."

MALCOLM X

Als bewustwordingscoach help ik je bij, je raadt het nooit, bewustwording.

De ervaringen die we opdoen in ons leven, bepalen wie we zijn, vandaag.   Hoe we denken, onze overtuigingen over anderen maar ook over onszelf, hoe we handelen of juist niet handelen, … het wordt allemaal ‘vastgelegd’ in ons onderbewuste, door alle ervaringen die op ons pad komen gedurende ons leven.   M.a.w. hoe jij naar jezelf kijkt, werd/word vaak ‘gevormd’ door hoe jou omgeving naar jou kijkt of keek.

Door vanuit je onbewuste, in te zoomen op je huidige denkpatronen en overtuigingen, wordt het vaak duidelijk dat onverwerkte trauma’s de oorzaak zijn van je handelen, in het hier en nu.   Wanneer je deze link kan zien tussen wat jou vroeger ‘overkomen’ is en het gedrag dat je vandaag stelt, dan kan je die diepe, oude wonde gaan helen.   Dat wordt ook wel ‘innerlijke kindwerk’ genoemd.
Het helpt je om je huidige gedrag of denkpatronen te herkennen, te erkennen en los te laten.   Op die manier maak je bijna letterlijk ‘ruimte vrij’.   Je kan weer naar je eigen Zielenkern gaan om jou eigen waarden en overtuigingen te gaan zoeken en van daaruit in je eigen leven te gaan staan.
Op deze manier worden (energetische) blokkades opgeheven.   Je Qi of levensenergie kan weer vrij gaan stromen.   Je hebt meer energie en je voelt je beter in je vel.

Even een voorbeeld ter verduidelijking:

Wanneer je bv. een kritische ouder had/hebt of een leerkracht die nooit je kwaliteiten benoemde maar steeds je tekortkomingen, dan gebeurt het vaak dat al deze opmerkingen (‘je kan het niet’, dat moet je zo doen en niet zo’, je bent nonchalant’, ‘je bent je huiswerk weer maar eens een keer vergeten’, … ) zich in je onderbewuste denken gaan opstapelen.   Dat heeft als gevolg dat jij er nu van overtuigd bent ‘dat je niets kan, ‘dat je het niet waard bent’, ‘dat je het niet eens hoeft te proberen’, …
Wanneer je je bewust kan worden, van het feit dat al deze overtuigingen je ‘ingepraat’ werden en dus niet jou eigen overtuigingen zijn, dan kan je ze veel makkelijker los laten.

  • Wil jij je-Zelf graag ont-moeten?
  • Wil jij je leven weer graag in eigen handen nemen en in je eigen kracht gaan staan?
  • Heb je ‘onverklaarbare’ angsten?
  • Lijk je niet vooruit te komen in je leven, hoe hard je ook probeert?
  • Voelt jou leven ‘zwaar’ aan?
  • Bots je steeds weer op dezelfde feiten?

Dan wil ik je graag ondersteunen in jouw bewustwordingsproces

  • Samen gaan we opzoek naar jou onbewuste denkpatronen en overtuigingen.
  • We houden ze tegen het Licht en kijken wat opgeschoond mag worden.
  • Ik maak jou inzichten voor jou helder, zodat je er verder mee aan de slag kan.

Want bewust-worden is een werkwoord en dus geen pilletje.   Je moet met je nieuwe inzichten aan de slag.   Je zal nieuwe denkpatronen en overtuigingen moeten gaan aanleren en integreren in je dagelijkse doen en laten.
Dat verloopt niet van een leien dakje, maar het geeft je wel enorm veel voldoening wanneer je erin volhard.

Klinkt dit als ‘dit is wat ik zoek!’.   Neem dan even een kijkje hieronder om kennis te maken met de methoden waarmee ik werk.

Ik wens je van harte alvast heel veel succes in de zoektocht naar je-Zelf!

Gang

met deuren

Helende

reis

Leela

MESS

brug

Tijdlijn