Over

ID foto Martine Van Herck in canvas.Hey, ben je nieuwsgierig naar wie ik ben.   Mijn naam is Martine Van Herck.   Reeds jaren interesseer ik mij in alternatieve geneeswijzen.

Door de jaren heen heb ik verschillende behandelmethoden uitgeprobeerd, de ene met wat meer succes dan de andere.   Daarnaast las ik ook vele boeken, de één al wat interessanter dan de ander.
Wat ik hieruit, voor mezelf, als belangrijk geleerd heb, is dat een goede behandelmethode holistisch moet zijn, gebaseerd op de principes van de natuurgeneeskunde, dat ze lichaam, geest en Ziel weer in balans moet brengen zodat ze het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer activeert.

Toen fonoforese op mijn pad kwam, dacht ik meteen ‘hier ga ik voor, dit is het’.
Met veel enthousiasme begon ik aan mijn opleiding tot fonoforese therapeut.    Die heb ik aangevuld met de opleiding tot energetisch therapeut.
Vaak combineer ik beide methoden voor een diepgaander resultaat van de behandelingen.

Op de pagina 10ways.choose1 lees je de diepere betekenis achter de naam van mijn praktijk.

Wil je wat meer te weten komen over mijn gedrevenheid om 10ways.choose1 op te starten, dan kan je terecht op de pagina over mijn Missie.

Ik wens je veel leesplezier en wie weet tot binnenkort!

10ways.Choose1 is de naam van mijn praktijk, waar ik mensen ondersteun in hun genezingsproces en/of in de zoektocht naar persoonlijke groei.

De methoden die ik hiervoor gebruik zijn fonoforese of SoundHealing en energetische therapie. Vaak combineer ik beiden voor een diepgaander resultaat.

De naam 10ways.Choose1 is deels ontstaan vanuit mijn naam en deels vanuit mijn levenspad.

‘10’ is afgeleid van mijn voornaam Martine of Mar10 ;-).

‘Ways’ staat voor de verschillende wegen die het leven op je pad brengt.

10ways staat voor de keuzes die ik voor mezelf maak in mijn leven, de wegen die passen op mijn levenspad.

Mijn manier van zijn.

“I do it 10ways!”

‘Choose1’ staat voor de keuzes die jij kan maken in jouw leven. Wat is jouw pad? Wat is jouw manier van zijn?

“You do it your way!”

We zijn allemaal verschillend!

Er is niet 1 weg de juiste!

Er is niet 1 behandeling de goeie!

Zoek je eigen weg in het leven!

Dat is het beste geschenk dat je jezelf kan geven!

Graag wil ik hier mijn missie met jullie delen.   Mensen weer dichter bij hun natuur brengen.   We zijn met z’n allen te gehaast, teveel in ons hoofd, … , te ver van onze essentie verwijderd.   Het is tijd om even stil te staan bij het leven dat we leven en ons af te vragen waar we naartoe willen.

Voor mezelf was het een heel pad om tot deze inzichten te komen.   Door ze op mijn site te plaatsen hoop ik dat jullie hierin, jezelf kunnen herkennen en dat het lezen van deze (onderstaande) prachtige tekst, jullie ook dichter bij je eigen kracht mag brengen.

Herkennen wie we écht zijn, diep vanbinnen, en ons leven daar volop op richten. Dat is waar ‘choose1’ voor staat!

Het fragment op de afbeelding hieronder komt uit het boek ‘Return to Love’ van Marianne Williamson.

Op internet vindt je deze tekst heel vaak terug, als zou Nelson Mandela hem voorgelezen hebben in zijn inaugurele rede, toen hij in 1994 tot eerste zwarte president verkozen werd van de Republiek Zuid-Afrika.

Op deze YouTube video kan je zijn inaugurele rede herbekijken. Onderstaande tekst komt er niet in voor. Alle eer voor deze woorden gaat dus naar Marianne Williamson.

Maar ook alle eer aan Nelson Mandela.   Hij is een groot voorbeeld voor de mensheid.   Hij heeft zijn eer en respect meermaals verdiend door zijn enorme inzet voor gelijke rechten voor alle rassen wereldwijd.

Dat maakt hem ook meteen mijn groot voorbeeld en inspiratiebron om mensen weer bij hun eigen kracht te brengen, om mensen weer bewust te maken van wie we zijn.

Wanneer we opzoek gaan naar onze krachtbron in onszelf, zijn we instaat om grote dingen te doen.

Graag wil ik je begeleiden op jouw pad, jouw zoektocht naar jouw krachtbron, diep in het binnenste van jouw Zielekern.

Heb je zin in dit avontuur maar ben je niet zo bekend met fonoforese en/of energetische therapie? Maak dan snel een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.   Ik geef je graag een woordje uitleg en jij kan er al je vragen stellen!   Nadien beslis je in alle vrijheid of we samen verder op pad gaan.

Je vindt hier al mijn contact gegevens!

Quote van Marianne Williamson die zegt dat we allemaal ons Licht kunnen laten schijnen.